Familie Gillis: massa is kassa: 'zwaar geschapen' Peter klaagt over zadelpijn

Familie Gillis: massa is kassa: 'zwaar geschapen' Peter klaagt over zadelpijn

Peter Gillis zit zowaar op een fiets, zo is te zien in Familie Gillis: massa is kassa. De steenrijke Peter wil een gezondere levensstijl, maar heeft het zwaar als hij op de fiets zit. Al heeft hij wel genoeg energie om behoorlijk veel te klagen. “Dat zadel zit niet helemaal comfortabel. Ik heb het idee dat mijn ballen in mijn nek zitten. Ja, als je zwaar geschapen bent dan heb je daar last van. Ik heb alles groot.”

Bekijk de beelden van Familie Gillis: massa is kassa hieronder.

Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Familie Gillis: massa is kassa</em>: 'zwaar geschapen' Peter klaagt over zadelpijn Peter Gillis zit zowaar op een fiets, zo is te zien in Familie Gillis: massa is kassa. De steenrijke Peter wil een gezondere levensstijl, maar heeft het zwaar als hij op de fiets zit. Al heeft hij wel genoeg energie om behoorlijk veel te klagen. “Dat zadel zit niet helemaal comfortabel. Ik heb het idee dat mijn ballen in mijn nek zitten. Ja, als je zwaar geschapen bent dan heb je daar last van. Ik heb alles groot.” Bekijk de beelden van Familie Gillis: massa is kassa hieronder. Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Familie Gillis: massa is kassa: Peter en Nicol doen strenge inspectie vakantiehuisjes Bekijk deze video » Hart van Nederland: man zwaargewond na explosie barbecue op vakantiepark Peter Gillis Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV