Klassiekers met Kleinsma: Youp van 't Hek en Simone Kleinsma zingen duet

Klassiekers met Kleinsma: Youp van 't Hek en Simone Kleinsma zingen duet

Afgelopen zondag was niemand minder dan Youp van 't Hek te gast in Klassiekers met Kleinsma. Hij betrad het podium om samen met presentatrice Simone Kleinsma het liedje Er is altijd wel een meisje te zingen. Eerder zong de cabaretier dit duet met Janne Schra.

Bekijk het fragment uit Klassiekers met Kleinsma hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Klassiekers met Kleinsma terugkijken bij Gids.tv.

<em>Klassiekers met Kleinsma</em>: Youp van 't Hek en Simone Kleinsma zingen duet Afgelopen zondag was niemand minder dan Youp van 't Hek te gast in Klassiekers met Kleinsma. Hij betrad het podium om samen met presentatrice Simone Kleinsma het liedje Er is altijd wel een meisje te zingen. Eerder zong de cabaretier dit duet met Janne Schra. Bekijk het fragment uit Klassiekers met Kleinsma hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Klassiekers met Kleinsma terugkijken bij Gids.tv. Video: Van der Laan & Woe zingen Kom je bij me? in Klassiekers met Kleinsma Bekijk deze video » Klassiekers met Kleinsma: Youp van 't Hek zingt 'Kees' van Frans Halsema Bekijk deze video »
TV :
Klassiekers met Kleinsma: Youp van 't Hek en Simone Kleinsma zingen duetActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV