RTL Nieuws: 'Proces rond moordbende van Taghi problematisch voor Nederland' (video)

RTL Nieuws: 'Proces rond moordbende van Taghi problematisch voor Nederland' (video)

Maandag 27 juni 2022 om 18:27

<em>RTL Nieuws</em>: 'Proces rond moordbende van Taghi problematisch voor Nederland' (video) Wat worden de strafeisen tegen de verdachten in het Marengo-proces? Zeventien personen worden verdacht van zes moorden en vier pogingen daartoe. De rechtszaak vindt plaats achter gesloten deuren in een streng beveiligde rechtbank. Veiligheid van de officieren en advocaten gaat in het Marengo-proces voor openbaarheid en dat is volgens deskundigen een slechte zaak, meldt RTL Nieuws in bovenstaande video. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. RTL Nieuws: dagelijks bijna 1000 TikTok-filmpjes controleren of ze door de beugel kunnen Bekijk deze video » Boerenopstand zorgt voor lange files door heel Nederland: bekijk de beelden Bekijk deze video » Heftige beelden: enorme windhoos zorgt voor chaos en schade in Zeeland Bekijk deze video »
Misdaad :
RTL Nieuws: 'Proces rond moordbende van Taghi problematisch voor Nederland' (video)

Wat worden de strafeisen tegen de verdachten in het Marengo-proces? Zeventien personen worden verdacht van zes moorden en vier pogingen daartoe. De rechtszaak vindt plaats achter gesloten deuren in een streng beveiligde rechtbank. Veiligheid van de officieren en advocaten gaat in het Marengo-proces voor openbaarheid en dat is volgens deskundigen een slechte zaak, meldt RTL Nieuws in bovenstaande video.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's