RTL Nieuws gemist? 'Zomerchaos Schiphol kon voorkomen worden' (video)

RTL Nieuws gemist? 'Zomerchaos Schiphol kon voorkomen worden' (video)

<em>RTL Nieuws</em> gemist? 'Zomerchaos <em>Schiphol</em> kon voorkomen worden' (video) Waar we tot een jaar geleden apetrots waren op één van de beste vliegvelden op aarde, nota bene in ons eigen land, is het momenteel janken met de pet op. Urenlang in rijen, mensen die massaal hun vlucht missen, vluchten die gecancelled worden en tienduizenden koffers die opgestapeld liggen. Het is bar en boos en dat had heel anders kunnen zijn als Schiphol maatregelen had genomen, blijkt vandaag. Bekijk het item van RTL Nieuws hierboven. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Frank Oostdam in Op1 over chaos Schiphol: 'Bestaande boekingen beschermen' (video) Bekijk deze video » Kijk LIVE: persconferentie over krimpen van Schiphol met ministers Harbers (24 juni) Bekijk deze video » Minister Mark Harbers in Op1 over luchtvaart: "Schiphol moet fors krimpen" Bekijk deze video »
Nieuws :
RTL Nieuws gemist? 'Zomerchaos Schiphol kon voorkomen worden' (video)

Waar we tot een jaar geleden apetrots waren op één van de beste vliegvelden op aarde, nota bene in ons eigen land, is het momenteel janken met de pet op. Urenlang in rijen, mensen die massaal hun vlucht missen, vluchten die gecancelled worden en tienduizenden koffers die opgestapeld liggen. Het is bar en boos en dat had heel anders kunnen zijn als Schiphol maatregelen had genomen, blijkt vandaag. Bekijk het item van RTL Nieuws hierboven.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV