RTL Boulevard gemist? Vreselijke details onthuld over rol Ali G. in drugszaak (video)

RTL Boulevard gemist? Vreselijke details onthuld over rol Ali G. in drugszaak (video)

<em>RTL Boulevard</em> gemist? Vreselijke details onthuld over rol Ali G. in drugszaak (video) In de rechtbank in Arnhem staat deze week de 37-jarige Ali G. uit Bussum terecht. De man wordt gezien als opdrachtgever en meesterbrein achter tientallen aanslagen en afpersingen. Die werden gepleegd op onschuldige medewerkers van fruitbedrijf de Groot uit het Gelderse Hedel, nadat zij cocaïne vonden tussen de bananen. Ondanks dat G. al even vastzit, gingen de aanslagen gewoon door. Justitie denkt dat de verdachte zijn zaakjes gewoon voortzette vanuit de gevangenis. RTL Boulevard brengt je in bovenstaande video op de hoogte. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
RTL Boulevard gemist? Vreselijke details onthuld over rol Ali G. in drugszaak (video)

In de rechtbank in Arnhem staat deze week de 37-jarige Ali G. uit Bussum terecht. De man wordt gezien als opdrachtgever en meesterbrein achter tientallen aanslagen en afpersingen. Die werden gepleegd op onschuldige medewerkers van fruitbedrijf de Groot uit het Gelderse Hedel, nadat zij cocaïne vonden tussen de bananen. Ondanks dat G. al even vastzit, gingen de aanslagen gewoon door. Justitie denkt dat de verdachte zijn zaakjes gewoon voortzette vanuit de gevangenis. RTL Boulevard brengt je in bovenstaande video op de hoogte.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's