RTL Boulevard gemist? Robin Martens wil rol in Bon Bini Holland-film (video)

RTL Boulevard gemist? Robin Martens wil rol in Bon Bini Holland-film (video)

<em>RTL Boulevard</em> gemist? Robin Martens wil rol in <em>Bon Bini Holland</em>-film (video) Fans van Judeska, Gerrie en Robertic: bereid de lachspieren maar weer voor op een flinke portie lachen, gieren en brullen, want de film Bon Bini Holland 3, met Jandino Asporaat in de hoofdrol, draait vanaf donderdag eindelijk in de bioscoop. Gisteravond ging de film in première en RTL Boulevard was daar uiteraard bij om cast en nieuwsgierige BN'ers het hemd van het lijf te vragen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending RTL Boulevard gemist? Vreselijke details onthuld over rol Ali G. in drugszaak (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: Rob Goossens te zien in nieuw seizoen De Slimste Mens (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: Nikkie Plessen walgt van Luuk Ikinks 'guilty pleasure'-hamburger (video) Bekijk deze video »
Film :
RTL Boulevard gemist? Robin Martens wil rol in Bon Bini Holland-film (video)

Fans van Judeska, Gerrie en Robertic: bereid de lachspieren maar weer voor op een flinke portie lachen, gieren en brullen, want de film Bon Bini Holland 3, met Jandino Asporaat in de hoofdrol, draait vanaf donderdag eindelijk in de bioscoop. Gisteravond ging de film in première en RTL Boulevard was daar uiteraard bij om cast en nieuwsgierige BN'ers het hemd van het lijf te vragen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV