RTL Boulevard: Rob Goossens te zien in nieuw seizoen De Slimste Mens (video)

RTL Boulevard: Rob Goossens te zien in nieuw seizoen De Slimste Mens (video)

Maandag 27 juni 2022 om 20:29

De slimste mens gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

<em>RTL Boulevard</em>: Rob Goossens te zien in nieuw seizoen <em>De Slimste Mens</em> (video) De slimste mens gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Al tien jaar en twintig seizoenen leggen Philip Freriks en Maarten van Rossem hun kandidaten het vuur aan de schenen in de tv-hit De Slimste Mens. Voor de jubileumeditie nemen weer een aantal markante BN'ers plaats in de meest gewilde én gevreesde stoelen van Hilversum. Met daartussen ook een paar bekende gezichten van RTL Boulevard. Onder andere Rob Goossens doet mee: 'Ik heb mezelf schaamteloos aangeboden.' Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Het nieuwe seizoen van De slimste mens is vanaf maandag 11 juli elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard: Rob Goossens te zien in nieuw seizoen De Slimste Mens (video)

Al tien jaar en twintig seizoenen leggen Philip Freriks en Maarten van Rossem hun kandidaten het vuur aan de schenen in de tv-hit De Slimste Mens. Voor de jubileumeditie nemen weer een aantal markante BN'ers plaats in de meest gewilde én gevreesde stoelen van Hilversum. Met daartussen ook een paar bekende gezichten van RTL Boulevard. Onder andere Rob Goossens doet mee: 'Ik heb mezelf schaamteloos aangeboden.'

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Het nieuwe seizoen van De slimste mens is vanaf maandag 11 juli elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's