ZIEN: Max's gevecht met Vecna op muziek van Kate Bush, voorpret Stranger Things 4 Vol. 2 kan beginnen!

ZIEN: Max's gevecht met Vecna op muziek van Kate Bush, voorpret Stranger Things 4 Vol. 2 kan beginnen!

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het eindelijk zover, Stranger Things Vol. 2 is dan beschikbaar op Netflix. Voor de mensen die deze hitserie nog niet hebben gezien, als je de video start ben je verkocht en stap je ook in deze verslavende fantasieserie met Eleven, Lucas, en Max en vele ander in de hoofdrol. Bekijk hieronder de scène: Max's gevecht met Vecna.

ZIEN: Max's gevecht met Vecna op muziek van Kate Bush, voorpret <em>Stranger Things</em> 4 Vol. 2 kan beginnen! Nog een paar nachtjes slapen en dan is het eindelijk zover, Stranger Things Vol. 2 is dan beschikbaar op Netflix. Voor de mensen die deze hitserie nog niet hebben gezien, als je de video start ben je verkocht en stap je ook in deze verslavende fantasieserie met Eleven, Lucas, en Max en vele ander in de hoofdrol. Bekijk hieronder de scène: Max's gevecht met Vecna. Lees hier onze serierecensie van Stranger Things volume 1 Volume 2Het tweede deel (Volume 2) van het laatste seizoen Stranger Things zal verschijnen in de vorm een tweetal slotafleveringen, met een totale looptijd van ongeveer vier uur. Vanaf 1 juli 2022 is de serie Stranger Things 4 Vol. 2 beschikbaar voor streaming. Genre: Fantasie, Horror, Drama. ZIEN: officiële videoclip Kate Bush met Running Up That Hill, na 37 jaar weer een wereldhit door Stranger Things Bekijk deze video » Gave video: Zo zien steden in Benelux eruit in Upside Down (Stranger Things) Bekijk deze video » Stranger Things: zo transformeert acteur Jamie Campbell Bower tot Vecna Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Stranger Things seizoen 4, Volume 2: vanaf 1 juli op Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
ZIEN: Max's gevecht met Vecna op muziek van Kate Bush, voorpret Stranger Things 4 Vol. 2 kan beginnen!

Lees hier onze serierecensie van Stranger Things volume 1

Volume 2
Het tweede deel (Volume 2) van het laatste seizoen Stranger Things zal verschijnen in de vorm een tweetal slotafleveringen, met een totale looptijd van ongeveer vier uur.

Vanaf 1 juli 2022 is de serie Stranger Things 4 Vol. 2 beschikbaar voor streaming. Genre: Fantasie, Horror, Drama.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV