Op1: opnieuw boze boeren bij woning minister Christianne van der Wal (video)

Op1: opnieuw boze boeren bij woning minister Christianne van der Wal (video)

Maandag 27 juni 2022 om 22:47

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 27 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: opnieuw <em>boze boeren</em> bij woning minister Christianne van der Wal (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 27 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Opnieuw hebben boeren op trekkers bij de woning van stikstofminister Christianne van der Wal in Hierden geprotesteerd. Omdat de politie was voorbereid op een betoging, is er eerder een bemande politiepost geplaatst voor het huis van de minister. Boer Koos Cromwijk doet in de talkshow Op1 een oproep aan zijn collega’s: 'Voor mijn part blokkeer je alle snelwegen in Nederland, maar zoek ze niet thuis op.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: opnieuw boze boeren bij woning minister Christianne van der Wal (video)

Opnieuw hebben boeren op trekkers bij de woning van stikstofminister Christianne van der Wal in Hierden geprotesteerd. Omdat de politie was voorbereid op een betoging, is er eerder een bemande politiepost geplaatst voor het huis van de minister. Boer Koos Cromwijk doet in de talkshow Op1 een oproep aan zijn collega’s: 'Voor mijn part blokkeer je alle snelwegen in Nederland, maar zoek ze niet thuis op.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's