Eva de Schipper in Op1 over tornado Zierikzee: 'Daken waaiden van de huizen' (video)

Eva de Schipper in Op1 over tornado Zierikzee: 'Daken waaiden van de huizen' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 27 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Verslaggever Eva de Schipper was maandag in Zeeland. Daar maakte ze de storm in Zierikzee van dichtbij mee. 'Ik bleef maar kijken.'

Eva de Schipper in <em>Op1</em> over tornado Zierikzee: 'Daken waaiden van de huizen' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 27 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Verslaggever Eva de Schipper was maandag in Zeeland. Daar maakte ze de storm in Zierikzee van dichtbij mee. 'Ik bleef maar kijken.' DakenBij de tornado die over Zierikzee trok zijn er één dode en zeven gewonden gevallen. Ook zijn er vele huizen in de Zeeuwse stad beschadigd en zelfs onbewoonbaar verklaard. Verslaggever Eva de Schipper maakte de storm van dichtbij mee: 'Het eerste wat ik zag was de daken van maar liefst vijf huizen op straat liggen.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Eva de Schipper in Op1 over tornado Zierikzee: 'Daken waaiden van de huizen' (video)

Daken
Bij de tornado die over Zierikzee trok zijn er één dode en zeven gewonden gevallen. Ook zijn er vele huizen in de Zeeuwse stad beschadigd en zelfs onbewoonbaar verklaard. Verslaggever Eva de Schipper maakte de storm van dichtbij mee: 'Het eerste wat ik zag was de daken van maar liefst vijf huizen op straat liggen.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's