NOS WK-kwalificatie Voetbal Nederland - Belarus voorbeschouwing en eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Live: Nederland - Belarus (WK-kwalificatie vrouwen)

Live: Nederland - Belarus (WK-kwalificatie vrouwen) Voorbeschouwing en vanaf 20.45 uur live verslag van de wedstrijd Nederland - Belarus. De Oranjeleeuwinnen hopen zich te kwalificeren voor het WK van 2023 en moeten daarvoor onder meer afrekenen met deze tegenstander. Het duel is ook te zien op de livestream via Gids.tv. BlamageDe Oranjeleeuwinnen van Mark Parsons moeten zich snel herpakken na de blamage van vrijdag, toen ze met liefst 5-1 verloren van Engeland - dat tegenwoordig onder leiding staat van Sarina Wiegman. Het was één van de grootste nederlagen in jaren voor de voetbalvrouwen van Nederland. Lieke Martens opende weliswaar de score, maar daarna ging het helemaal mis. WK-kwalificatieNu moeten de voetbaldames zich, vlak voor de start van het EK, nog even richten op de kwalificatie voor het WK in Australië en Nieuw-Zeeland. In Groep C staan ze met veertien punten uit zes wedstrijden tweede, achter IJsland. Vanavond is Belarus de tegenstander, dat met zeven punten uit vijf wedstrijden op plaats drie staat. :[broadcast:videos](ids:"465065,457774" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Voorbeschouwing en vanaf 20.45 uur live verslag van de wedstrijd Nederland - Belarus. De Oranjeleeuwinnen hopen zich te kwalificeren voor het WK van 2023 en moeten daarvoor onder meer afrekenen met deze tegenstander. Het duel is ook te zien op de livestream via Gids.tv.

Blamage
De Oranjeleeuwinnen van Mark Parsons moeten zich snel herpakken na de blamage van vrijdag, toen ze met liefst 5-1 verloren van Engeland - dat tegenwoordig onder leiding staat van Sarina Wiegman. Het was één van de grootste nederlagen in jaren voor de voetbalvrouwen van Nederland. Lieke Martens opende weliswaar de score, maar daarna ging het helemaal mis.

WK-kwalificatie
Nu moeten de voetbaldames zich, vlak voor de start van het EK, nog even richten op de kwalificatie voor het WK in Australië en Nieuw-Zeeland. In Groep C staan ze met veertien punten uit zes wedstrijden tweede, achter IJsland. Vanavond is Belarus de tegenstander, dat met zeven punten uit vijf wedstrijden op plaats drie staat.

:[broadcast:videos](ids:"465065,457774" title:"Bekijk ook")Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV