Kopen Zonder Kijken: Carlijn en Jeroen helemaal door het dolle na zien nieuwe huis

Kopen Zonder Kijken: Carlijn en Jeroen helemaal door het dolle na zien nieuwe huis

<em>Kopen Zonder Kijken</em>: Carlijn en Jeroen helemaal door het dolle na zien nieuwe huis Maandagavond zagen we opnieuw een helse zoektocht in Kopen Zonder Kijken. Ook de mensen van dit programma begeven zich op een oververhitte huizenmarkt en stuiten dus op veel obstakels bij het kopen van een nieuwe woning. De zoektocht naar een huis voor Carlijn en Jeroen is uiteindelijk tóch gelukt. Bij het afdoen van hun blinddoek is het stel meteen helemaal door het dolle heen, want ze staan in Soest. En dat was precies waar ze wilden wonen. Bekijk het fragment uit Kopen Zonder Kijken hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen Zonder Kijken terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Maandag in Kopen Zonder Kijken: vinden Jeroen en Carlijn hun gedroomde Pippi Langkous-huis? Bekijk deze video » Kopen Zonder Kijken: Jeroen en Carlijn overdonderd door metaformose Bekijk deze video »
TV :
Kopen Zonder Kijken: Carlijn en Jeroen helemaal door het dolle na zien nieuwe huis

Maandagavond zagen we opnieuw een helse zoektocht in Kopen Zonder Kijken. Ook de mensen van dit programma begeven zich op een oververhitte huizenmarkt en stuiten dus op veel obstakels bij het kopen van een nieuwe woning. De zoektocht naar een huis voor Carlijn en Jeroen is uiteindelijk tóch gelukt. Bij het afdoen van hun blinddoek is het stel meteen helemaal door het dolle heen, want ze staan in Soest. En dat was precies waar ze wilden wonen.

Bekijk het fragment uit Kopen Zonder Kijken hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen Zonder Kijken terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV