Kopen Zonder Kijken: Jeroen en Carlijn overdonderd door metaformose

Kopen Zonder Kijken: Jeroen en Carlijn overdonderd door metaformose

Jeroen en Carlijn kunnen niet wachten om hun nieuwe huis binnen te gaan, na de metamorfose van Bob Sikkes en Roos Reedijk. Ze zijn overdonderd door het prachtige resultaat en vallen van de ene verbazing in de andere: 'Wow, heel mooi! Dit is gewoon ons eigen huis!' Bekijk het fragment van Kopen Zonder Kijken hieronder.

<em>Kopen Zonder Kijken</em>: Jeroen en Carlijn overdonderd door metaformose Jeroen en Carlijn kunnen niet wachten om hun nieuwe huis binnen te gaan, na de metamorfose van Bob Sikkes en Roos Reedijk. Ze zijn overdonderd door het prachtige resultaat en vallen van de ene verbazing in de andere: 'Wow, heel mooi! Dit is gewoon ons eigen huis!' Bekijk het fragment van Kopen Zonder Kijken hieronder. Kopen Zonder Kijken is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen Zonder Kijken terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook Kopen Zonder Kijken: Vera en Dyan zien eindresultaat Bekijk deze video » Maandag in Kopen Zonder Kijken: vinden Jeroen en Carlijn hun gedroomde Pippi Langkous-huis? Bekijk deze video »
TV :
Kopen Zonder Kijken: Jeroen en Carlijn overdonderd door metaformose

Kopen Zonder Kijken is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen Zonder Kijken terugkijken bij Gids.tv


Actuele video's

Meer actuele video's