Armin van Buuren in Shownieuws: "Ik ben een veel gelukkiger mens geworden"

Armin van Buuren in Shownieuws: "Ik ben een veel gelukkiger mens geworden"

Armin van Buuren in <em>Shownieuws</em>: &quot;Ik ben een veel gelukkiger mens geworden&quot; Armin van Buuren sprak met Shownieuws over dat hij zich schaamde ongelukkig te zijn. "Het was allemaal iets te veel: leuk plus leuk plus leuk is niet leuk. Het kan allemaal een tandje minder". En van dingen doen met het gezin wordt hij een gelukkig mens. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Yolanthe Cabau op vakantie met Lentini Eersteling: bekijk beelden RTL Boulevard Bekijk deze video » Johan Derksen in Shownieuws: 'Ik krijg een dagelijkse landelijke radioshow' (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Armin van Buuren sprak met Shownieuws over dat hij zich schaamde ongelukkig te zijn. "Het was allemaal iets te veel: leuk plus leuk plus leuk is niet leuk. Het kan allemaal een tandje minder". En van dingen doen met het gezin wordt hij een gelukkig mens.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV