Waylon: 'Bibi en ik gaan het met elkaar oplossen' (video)

Waylon: 'Bibi en ik gaan het met elkaar oplossen' (video)

Waylon ontkomt natuurlijk niet aan vragen over zijn turbulende liefdesleven, nadat bekend werd dat hij zijn vriedin Bibi heeft bedrogen tijdens haar zwangerschap. Maandag werd hij daar opnieuw naar gevraagd, toen hij optrad bij het Muziekfeest op het Plein. Daar zegt hij: 'Het is een privé-kwestie van ons en wij gaan dat met elkaar gewoon oplossen.'

Samen op vakantie
Dat klinkt hoopvol en dat blijkt zeker uit het feit dat ze gewoon met het gezin op vakantie gaan deze zomer: 'Scandinavië is het plan voor dit jaar. Dus ik denk dat wij een paar weken Scandinavië pakken.' Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Waylon: '<em>Bibi</em> en ik gaan het met elkaar oplossen' (video) Waylon ontkomt natuurlijk niet aan vragen over zijn turbulende liefdesleven, nadat bekend werd dat hij zijn vriedin Bibi heeft bedrogen tijdens haar zwangerschap. Maandag werd hij daar opnieuw naar gevraagd, toen hij optrad bij het Muziekfeest op het Plein. Daar zegt hij: 'Het is een privé-kwestie van ons en wij gaan dat met elkaar gewoon oplossen.' Samen op vakantieDat klinkt hoopvol en dat blijkt zeker uit het feit dat ze gewoon met het gezin op vakantie gaan deze zomer: 'Scandinavië is het plan voor dit jaar. Dus ik denk dat wij een paar weken Scandinavië pakken.' Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Video: Waylon reageert emotioneel op vreemdgaan tijdens tv-opnames Bekijk deze video » Wat zeggen Instagramposts Bibi Breijman over relatie met Waylon? (Shownieuws) Bekijk deze video » Telegraaf over vreemdgaande Waylon: ging Bibi wellicht zelf ook vreemd? (video) Bekijk deze video »
TV :
Waylon: 'Bibi en ik gaan het met elkaar oplossen' (video)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV