Mark Rutte tegen boeren: 'Onacceptabel om bestuurders te intimideren en gevaarlijke situaties te laten ontstaan' (video)

Mark Rutte tegen boeren: 'Onacceptabel om bestuurders te intimideren en gevaarlijke situaties te laten ontstaan' (video)

Mark Rutte heeft zojuist gereageerd op de boerenprotesten die nu al enige tijd bezig zijn, die nogal wat problemen op de wegen veroorzaken en vandaag Den Haag aandoen: "Het is niet acceptabel in dit land om gevaarlijke situaties te laten ontstaan en te zeggen... dat moet nu eenmaal want we zijn aan het demonstreren. Dat verhoudt zich niet tot het demonstratierecht. En het is ook niet acceptabel als bestuurders worden geïntimideerd."

Bekijk het hele statement van Mark Rutte hieronder, in de video van Arnews

<em>Mark Rutte</em> tegen boeren: 'Onacceptabel om bestuurders te intimideren en gevaarlijke situaties te laten ontstaan' (video) Mark Rutte heeft zojuist gereageerd op de boerenprotesten die nu al enige tijd bezig zijn, die nogal wat problemen op de wegen veroorzaken en vandaag Den Haag aandoen: "Het is niet acceptabel in dit land om gevaarlijke situaties te laten ontstaan en te zeggen... dat moet nu eenmaal want we zijn aan het demonstreren. Dat verhoudt zich niet tot het demonstratierecht. En het is ook niet acceptabel als bestuurders worden geïntimideerd." Bekijk het hele statement van Mark Rutte hieronder, in de video van Arnews Bekijk ook Caroline van der Plas waarschuwt boeren: 'Blokkeer geen snelwegen, is levensgevaarlijk' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Mark Rutte tegen boeren: 'Onacceptabel om bestuurders te intimideren en gevaarlijke situaties te laten ontstaan' (video)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV