Massa is Kassa: koopt Peter Gillis een nieuwe MERCEDES van 500K?

Massa is Kassa: koopt Peter Gillis een nieuwe MERCEDES van 500K?

In Familie Gillis: massa is kassa bekijkt Peter wat er zoal aan bolides te koop is op de autowebshop van goede bekende Thijs. De nieuwe MERCEDES AMG Black series springt eruit: "Dat lijkt wel een Formule 1 wagen, wat een vette bak met een mooi kontje!" Hij aarzelt niet en grijpt de telefoon om eens te informeren. Zien we straks Peter Gillis in het fraaie exemplaar racen op het circuit van Zandvoort?

Bekijk de beelden van Familie Gillis: massa is kassa hieronder.

<em>Massa is Kassa</em>: koopt Peter Gillis een nieuwe MERCEDES van 500K? In Familie Gillis: massa is kassa bekijkt Peter wat er zoal aan bolides te koop is op de autowebshop van goede bekende Thijs. De nieuwe MERCEDES AMG Black series springt eruit: "Dat lijkt wel een Formule 1 wagen, wat een vette bak met een mooi kontje!" Hij aarzelt niet en grijpt de telefoon om eens te informeren. Zien we straks Peter Gillis in het fraaie exemplaar racen op het circuit van Zandvoort? Bekijk de beelden van Familie Gillis: massa is kassa hieronder. Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Peter in Familie Gillis: massa is kassa: "Ik heb het idee dat ik te hard ga" Bekijk deze video » Familie Gillis: massa is kassa: 'zwaar geschapen' Peter klaagt over zadelpijn Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV