ZIEN: overvallers TEFAF hakken op vitrine met diamanten in (video)

ZIEN: overvallers TEFAF hakken op vitrine met diamanten in (video)

Heftige beelden uit Maastricht. Op de kunstbeurs TEFAF heeft dinsdagmorgen een overval plaatsgevonden, waarbij vier mannen juwelen hebben gestolen. Het zou gaan om zeer waardevolle diamanten van een juwelier uit Londen.

Beurs ontruimd
Het TEFAF-terrein is direct na de overal ontruimd door de politie, die met man en macht naar de daders op zoek is. Op de beelden hieronder zie je hoe een van de overvallers hardhandig een vitrine kapot slaat met een hamer:

ZIEN: overvallers <em>TEFAF</em> hakken op vitrine met diamanten in (video) Heftige beelden uit Maastricht. Op de kunstbeurs TEFAF heeft dinsdagmorgen een overval plaatsgevonden, waarbij vier mannen juwelen hebben gestolen. Het zou gaan om zeer waardevolle diamanten van een juwelier uit Londen. Beurs ontruimdHet TEFAF-terrein is direct na de overal ontruimd door de politie, die met man en macht naar de daders op zoek is. Op de beelden hieronder zie je hoe een van de overvallers hardhandig een vitrine kapot slaat met een hamer: Bekijk ook Wim T. Schippers bij Nieuwsuur: 'Wat is dit nou voor vraag?' Bekijk deze video » Mark Rutte tegen boeren: 'Onacceptabel om bestuurders te intimideren en gevaarlijke situaties te laten ontstaan' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
ZIEN: overvallers TEFAF hakken op vitrine met diamanten in (video)



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV