Video: Roxeanne Hazes heeft een magische verrassing voor zoontje Fender

Video: Roxeanne Hazes heeft een magische verrassing voor zoontje Fender

Video: <em>Roxeanne Hazes</em> heeft een <em>magische verrassing</em> voor zoontje Fender Roxeanne Hazes heeft een grote verassing voor haar zoontje Fender. De zangeres en haar vriend hebben de kleine Fender meegenomen naar Disneyland. Op haar Instagram deelt ze schattige video's uit het park waarin te zien is dat Fender het enorm naar zijn zin heeft. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Roxeanne Hazes: 'Belangrijk dat André herstelt, op welke manier dan ook' (video) Bekijk deze video » Zien: Rachel Hazes en Royce de Vries eisen duidelijkheid van Roxeanne Hazes Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Roxeanne Hazes heeft een grote verassing voor haar zoontje Fender. De zangeres en haar vriend hebben de kleine Fender meegenomen naar Disneyland. Op haar Instagram deelt ze schattige video's uit het park waarin te zien is dat Fender het enorm naar zijn zin heeft.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV