Opsporing NL gemist? Gevluchte tbs’ers uit Nijmeegse kliniek nog steeds vermist

Opsporing NL gemist? Gevluchte tbs’ers uit Nijmeegse kliniek nog steeds vermist

De politie is dringend op zoek naar de 24-jarige Luciano Dijkman en de 27-jarige Sherwin Benshomin Windster. De twee ontsnapten 21 juni uit de Pompekliniek in Nijmegen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Opsporing NL</em> gemist? <em>Gevluchte tbs’ers</em> uit Nijmeegse kliniek nog steeds vermist De politie is dringend op zoek naar de 24-jarige Luciano Dijkman en de 27-jarige Sherwin Benshomin Windster. De twee ontsnapten 21 juni uit de Pompekliniek in Nijmegen. Tekst gaat verder onder de video. Gevluchte tbs’ersDe gevluchte tbs’ers hebben volgens een woordvoerster van de Pompestichting hulp van buitenaf gehad. Onbekenden hebben met apparatuur een gat in de hekken rond het forensisch psychiatrisch centrum gemaakt. De tbs’ers zijn vervolgens in een witte auto verdwenen. Opsporing NL is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Opsporing NL terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Humberto: wat is crimineel verleden van ontsnapte tbs'ers Luciano en Sherwin? Bekijk deze video » Op1 gemist? Vermiste TBS'ers Pompekliniek nog altijd niet gevonden: 'Te bizar' Bekijk deze video »
Misdaad :
Opsporing NL gemist? Gevluchte tbs’ers uit Nijmeegse kliniek nog steeds vermist

Gevluchte tbs’ers
De gevluchte tbs’ers hebben volgens een woordvoerster van de Pompestichting hulp van buitenaf gehad. Onbekenden hebben met apparatuur een gat in de hekken rond het forensisch psychiatrisch centrum gemaakt. De tbs’ers zijn vervolgens in een witte auto verdwenen.

Opsporing NL is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Opsporing NL terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV