Bijzondere beelden: Boze boeren met koeien op bezoek bij Tweede Kamer

Bijzondere beelden: Boze boeren met koeien op bezoek bij Tweede Kamer

De boeren trekken dinsdag massaal naar Den Haag om te protesteren tegen de stikstofplannen. Ze hebben naast toeters en trekkers zelfs hun koeien meegenomen naar de Tweede Kamer om een duidelijk statement te maken.

Tekst gaat verder onder de video.

Bijzondere beelden: <em>Boze boeren</em> met koeien op bezoek bij <em>Tweede Kamer</em> De boeren trekken dinsdag massaal naar Den Haag om te protesteren tegen de stikstofplannen. Ze hebben naast toeters en trekkers zelfs hun koeien meegenomen naar de Tweede Kamer om een duidelijk statement te maken. Tekst gaat verder onder de video. Koeien op stoep Tweede KamerTerwijl de boeren en koeien bij de Tweede Kamer staan, kwam premier Mark Rutte met een reactie op de boerenprotesten. Hij toont weliswaar begrip, maar daar hangt hij wel een grote 'maar' aan. Volgens de aanwezige boeren gedragen de koeien zich uitstekend in de straten van Den Haag. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Boerenprotest maandag: wat kunnen we verwachten? (video) Bekijk deze video » Caroline van der Plas over begrip Mark Rutte: "Blij dat de zorgen zijn genoemd" Bekijk deze video »
Entertainment :
Bijzondere beelden: Boze boeren met koeien op bezoek bij Tweede Kamer

Koeien op stoep Tweede Kamer
Terwijl de boeren en koeien bij de Tweede Kamer staan, kwam premier Mark Rutte met een reactie op de boerenprotesten. Hij toont weliswaar begrip, maar daar hangt hij wel een grote 'maar' aan. Volgens de aanwezige boeren gedragen de koeien zich uitstekend in de straten van Den Haag.

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV