Video: Robbert Rodenburg gaat pijnlijk onderuit op festivalpodium

Video: Robbert Rodenburg gaat pijnlijk onderuit op festivalpodium

Video: <em>Robbert Rodenburg</em> gaat <em>pijnlijk onderuit</em> op festivalpodium Het kan de beste overkomen en onze BN'ers kunnen er heel wat van: publiekelijk op je bek gaan. Nu was het de beurt aan Robbert Rodenburg. Tijdens een festival viel de 24-jarige presentator van de dj-tafel. Gelukkig voor Robbert kreeg hij nog wel een laatste slokje bier mee tijdens zijn ondergang. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Humberto: Zwarte Cross-organisatoren blikken terug op verwoestende storm in 2010 Bekijk deze video » Zien: Juicechannel betrapt man op needle-spiking tijdens festival Den Haag Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Robbert Rodenburg gaat pijnlijk onderuit op festivalpodium

Het kan de beste overkomen en onze BN'ers kunnen er heel wat van: publiekelijk op je bek gaan. Nu was het de beurt aan Robbert Rodenburg. Tijdens een festival viel de 24-jarige presentator van de dj-tafel. Gelukkig voor Robbert kreeg hij nog wel een laatste slokje bier mee tijdens zijn ondergang.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV