RTL Nieuws gemist? Vrachtwagen met 46 dode migranten aangetroffen in Texas

RTL Nieuws gemist? Vrachtwagen met 46 dode migranten aangetroffen in Texas

Dinsdag 28 juni 2022 om 18:35

<em>RTL Nieuws</em> gemist? Vrachtwagen met <em>46 dode migranten</em> aangetroffen in <em>Texas</em> De politie in Texas heeft zeker 46 dode migranten aangetroffen in een vrachtwagen in de stad San Antonio. 16 anderen waren nog in leven. De migranten waren in de koelwagen illegaal de grens over gekomen. Over de nationaliteit van de slachtoffers zijn nog geen mededelingen gedaan. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: schietpartij basisschool Texas, meerdere doden waaronder kinderen Bekijk deze video » RTL Nieuws: ontevreden democraat verstoort persconferentie na schietpartij Texas (video) Bekijk deze video » Unieke beelden: Amerikaans parlement stemt voor strengere wapenwet Bekijk deze video »
Nieuws :
RTL Nieuws gemist? Vrachtwagen met 46 dode migranten aangetroffen in Texas

De politie in Texas heeft zeker 46 dode migranten aangetroffen in een vrachtwagen in de stad San Antonio. 16 anderen waren nog in leven. De migranten waren in de koelwagen illegaal de grens over gekomen. Over de nationaliteit van de slachtoffers zijn nog geen mededelingen gedaan.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's