Zien: Tien doden en 200 gewonden door ongeluk met chloorgas in Jordanië

Zien: Tien doden en 200 gewonden door ongeluk met chloorgas in Jordanië

Zien: <em>Tien doden</em> en 200 gewonden door ongeluk met <em>chloorgas</em> in <em>Jordanië</em> In de Zuid-Jordaanse havenstad Aqaba zijn tien doden en ruim tweehonderd gewonden gevallen bij een ongeluk met giftig chloorgas. Bij het laden van een schip viel de container met giftig chloorgas naar beneden. De autoriteiten hebben veldhospitalen opgezet omdat de ziekenhuizen in de buurt al snel overvol waren. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Zien: vrachtschip vaart woonwijk Leeuwarden binnen en zorgt voor enorme ravage (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: schip met 16 opvarenden kapseist op Eemmeer (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Tien doden en 200 gewonden door ongeluk met chloorgas in Jordanië

In de Zuid-Jordaanse havenstad Aqaba zijn tien doden en ruim tweehonderd gewonden gevallen bij een ongeluk met giftig chloorgas. Bij het laden van een schip viel de container met giftig chloorgas naar beneden. De autoriteiten hebben veldhospitalen opgezet omdat de ziekenhuizen in de buurt al snel overvol waren.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV