Video: Nelson Piquet scheldt Lewis Hamilton op televisie uit voor N-woord

Video: Nelson Piquet scheldt Lewis Hamilton op televisie uit voor N-woord

Nelson Piquet, voormalig autocoureur en schoonvader van Max Verstappen, is onder vuur komen te liggen wegens een uit november 2021 daterend interview, waarin hij Lewis Hamilton racistisch bejegend zou hebben toen hij sprak over het incident op Silverstone van eerder dat jaar.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Nelson Piquet</em> scheldt <em>Lewis Hamilton</em> op televisie uit voor <em>N-woord</em> Nelson Piquet, voormalig autocoureur en schoonvader van Max Verstappen, is onder vuur komen te liggen wegens een uit november 2021 daterend interview, waarin hij Lewis Hamilton racistisch bejegend zou hebben toen hij sprak over het incident op Silverstone van eerder dat jaar. Tekst gaat verder onder de video. Racistische uitsprakenPiquet zou in november van het vorige jaar een interview hebben gegeven aan Ricardo Oliveira, waarin hij praat over het incident tussen zijn schoonzoon en Hamilton tijdens de Grand Prix van Groot-Brittannië: "De neguinho (een Braziliaanse variant van het Engelse N-woord), zette zijn auto erin terwijl er geen manier was om met twee auto's de bocht door te komen." Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Formule 1: Samenvatting GP Canada 2022 Bekijk deze video » Robert Doornbos over GP Canada: 'Ziet er goed uit voor Max Verstappen' (video) Bekijk deze video »
Formule 1 :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Racistische uitspraken
Piquet zou in november van het vorige jaar een interview hebben gegeven aan Ricardo Oliveira, waarin hij praat over het incident tussen zijn schoonzoon en Hamilton tijdens de Grand Prix van Groot-Brittannië: "De neguinho (een Braziliaanse variant van het Engelse N-woord), zette zijn auto erin terwijl er geen manier was om met twee auto's de bocht door te komen."

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV