Bekijk de beelden: boe-geroep en bierdouche voor Waylon tijdens Muziekfeest Op Het Plein

Bekijk de beelden: boe-geroep en bierdouche voor Waylon tijdens Muziekfeest Op Het Plein

Waylon trad gisteravond samen met Jan Smit op tijdens het Muziekfeest Op Het Plein. De zanger werd echter niet warm onthaald door het publiek. Hij kreeg een bierdouche en boe-geroep naar zijn hoofd geslingerd.

Bekijk de beelden: boe-geroep en bierdouche voor <em>Waylon</em> tijdens <em>Muziekfeest Op Het Plein</em> Waylon trad gisteravond samen met Jan Smit op tijdens het Muziekfeest Op Het Plein. De zanger werd echter niet warm onthaald door het publiek. Hij kreeg een bierdouche en boe-geroep naar zijn hoofd geslingerd. BierdoucheWaylon heeft bekend vreemd te zijn gegaan terwijl zijn vriendin Bibi zwanger was van hun tweede kindje. De zanger vertelde zelf dat het weer goed is tussen hem en Bibi, maar het publiek bij het Muziekfeest kon hem nog niet helemaal verdragen en trakteerden hem op een bierdouche. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Alle fragmenten uit deze uitzending Video: Robbert Rodenburg gaat pijnlijk onderuit op festivalpodium Bekijk deze video » Video: nog twee verdachten op vrije voet na TEFAF-overval in Maastricht Bekijk deze video » Clarice Stenger over Marengo-proces: "Bewijs lijkt heel duidelijk te zijn" (video) Bekijk deze video » Jaimie Vaes wist Lil Kleine uit haar leven: "Mag alimentatie in zijn hol stoppen" (video) Bekijk deze video » Armin van Buuren over worsteling met artiestenleven: "Het gevaar is dat je jezelf verliest" Bekijk deze video » Steve Carell over populariteit Minions: "Onnozel en erg vriendelijk" (video) Bekijk deze video » Video: voor deze trend hoeven mannen tegenwoordig niet gespierd meer te zijn Bekijk deze video » RTL Boulevard: Estelle Cruijff 'ondergaat' Balinees ritueel Bekijk deze video »
Entertainment :
Bekijk de beelden: boe-geroep en bierdouche voor Waylon tijdens Muziekfeest Op Het Plein

Bierdouche
Waylon heeft bekend vreemd te zijn gegaan terwijl zijn vriendin Bibi zwanger was van hun tweede kindje. De zanger vertelde zelf dat het weer goed is tussen hem en Bibi, maar het publiek bij het Muziekfeest kon hem nog niet helemaal verdragen en trakteerden hem op een bierdouche.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV