Bizarre beelden: prins William scheld fotograaf uit tijdens gezinsuitje

Bizarre beelden: prins William scheld fotograaf uit tijdens gezinsuitje

Er zijn bizarre beelden opgedoken van prins William. Waar je zou denken dat hij zich als royal veelal netjes gedraagt, blijkt nu anders. Tijdens een fietstocht met zijn vrouw en kinderen scheld hij een fotograaf uit.

Bizarre beelden: <em>prins William</em> scheld fotograaf uit tijdens gezinsuitje Er zijn bizarre beelden opgedoken van prins William. Waar je zou denken dat hij zich als royal veelal netjes gedraagt, blijkt nu anders. Tijdens een fietstocht met zijn vrouw en kinderen scheld hij een fotograaf uit. UitscheldenTijdens een fietstocht met zijn gezin, wordt prins William gestoord door een fotograaf die nogal akelig dicht bij zijn gezin komt. Daar is de prins niet van gediend en er ontstaat opheft waarna hij de fotograaf uitscheld. Bekijk de video van Shownieuws hierboven.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Uitschelden
Tijdens een fietstocht met zijn gezin, wordt prins William gestoord door een fotograaf die nogal akelig dicht bij zijn gezin komt. Daar is de prins niet van gediend en er ontstaat opheft waarna hij de fotograaf uitscheld.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV