Zien: André Hazes bezig met inrichten van eigen huis?

Zien: André Hazes bezig met inrichten van eigen huis?

Na een tijd van afwezigheid hebben we weer wat vernomen van André Hazes. Via een Instagram van een interieurbedrijf zien we André verschijnen met de tekst: nieuw project.

Zien: <em>André Hazes</em> bezig met inrichten van eigen huis? Na een tijd van afwezigheid hebben we weer wat vernomen van André Hazes. Via een Instagram van een interieurbedrijf zien we André verschijnen met de tekst: nieuw project. Woning inrichtenHet blijft nog een beetje mysterieus wat er nu precies bedoelt wordt met dat nieuwe project, maar er wordt gedacht aan het inrichten van een eventuele woning voor de zanger. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Bekijk ook De Hollandse Nieuwe: Marlane zingt Als Je Alles Weet en vergeet de tekst (video) Bekijk deze video » Sarah van Soelen over tattoo André Hazes: "Die heb ik destijds met hem gezet" Bekijk deze video » Video: Roxeanne Hazes heeft een magische verrassing voor zoontje Fender Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Woning inrichten
Het blijft nog een beetje mysterieus wat er nu precies bedoelt wordt met dat nieuwe project, maar er wordt gedacht aan het inrichten van een eventuele woning voor de zanger.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV