Op1: grimmige sfeer bij huis Christianne van der Wal, "dit is gewoon intimiderend"

Op1: grimmige sfeer bij huis Christianne van der Wal, "dit is gewoon intimiderend"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 28 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: grimmige sfeer bij huis <em>Christianne van der Wal</em>, &quot;dit is gewoon intimiderend&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 28 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. In heel Nederland demonstreerden boeren dinsdag weer tegen de voorgenomen stikstofmaatregelen van het kabinet, die vooral hun sector treffen. Dat ging van snelwegblokkades en het in brand steken van hooibalen tot (opnieuw) een huisbezoek bij minister Christianne van der Wal. Daar ontstond al snel een grimmige sfeer, zoals te zien is in beelden bij Op1. Het is te hopen dat de boeren zichzelf hiermee niet in de voet schieten, want op deze manier zal de sympathie voor hun zaak snel afnemen. Politiechef Willem Woelders noemt het huisbezoek "intimiderend" en "onacceptabel". Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: grimmige sfeer bij huis Christianne van der Wal, "dit is gewoon intimiderend"

In heel Nederland demonstreerden boeren dinsdag weer tegen de voorgenomen stikstofmaatregelen van het kabinet, die vooral hun sector treffen. Dat ging van snelwegblokkades en het in brand steken van hooibalen tot (opnieuw) een huisbezoek bij minister Christianne van der Wal. Daar ontstond al snel een grimmige sfeer, zoals te zien is in beelden bij Op1. Het is te hopen dat de boeren zichzelf hiermee niet in de voet schieten, want op deze manier zal de sympathie voor hun zaak snel afnemen. Politiechef Willem Woelders noemt het huisbezoek "intimiderend" en "onacceptabel".

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV