Op1: Giovanca Ostiana wil geen cijfers, maar persoonlijk verhaal van eco-boer John Arink

Op1: Giovanca Ostiana wil geen cijfers, maar persoonlijk verhaal van eco-boer John Arink

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 28 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Giovanca Ostiana wil geen cijfers, maar persoonlijk verhaal van eco-boer <em>John Arink</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 28 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Eco-boer John Arink zat dinsdag bij Op1 om te vertellen over een mogelijke gouden toekomst voor boeren. Hoe dat mogelijk is? Verduurzaming. Helaas ziet hij dat Europarlementariër Frans Timmermans hierin wordt tegengewerkt door LTO. Arink wil zijn verhaal staven met een aantal cijfers, maar daar lijkt Giovanca Ostiana geen behoefte aan te hebben: zij wil graag het persoonlijke verhaal van Arink horen. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Giovanca Ostiana wil geen cijfers, maar persoonlijk verhaal van eco-boer John Arink

Eco-boer John Arink zat dinsdag bij Op1 om te vertellen over een mogelijke gouden toekomst voor boeren. Hoe dat mogelijk is? Verduurzaming. Helaas ziet hij dat Europarlementariër Frans Timmermans hierin wordt tegengewerkt door LTO. Arink wil zijn verhaal staven met een aantal cijfers, maar daar lijkt Giovanca Ostiana geen behoefte aan te hebben: zij wil graag het persoonlijke verhaal van Arink horen.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV