Ton van Dijk bij huis Christianne van der Wal: "Politieauto aan de kant gegooid"

Ton van Dijk bij huis Christianne van der Wal: "Politieauto aan de kant gegooid"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 28 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ton van Dijk</em> bij huis <em>Christianne van der Wal</em>: &quot;Politieauto aan de kant gegooid&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 28 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Dinsdagavond brachten boze boeren opnieuw een bezoek aan het huis van Christianne van der Wal. Daar ontstond al snel een grimmige sfeer, vertelt journalist Ton van Dijk aan de telefoon. Zo is er zelfs een politieauto aan de kant gegooid door de boeren, die "behoorlijk opgewonden" waren. Van der Wal was zelf overigens helemaal niet thuis, maar haar gezin wel. Zij zagen ook hoe boeren een berg hooi en mest voor het huis dumpten. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ton van Dijk bij huis Christianne van der Wal: "Politieauto aan de kant gegooid"

Dinsdagavond brachten boze boeren opnieuw een bezoek aan het huis van Christianne van der Wal. Daar ontstond al snel een grimmige sfeer, vertelt journalist Ton van Dijk aan de telefoon. Zo is er zelfs een politieauto aan de kant gegooid door de boeren, die "behoorlijk opgewonden" waren. Van der Wal was zelf overigens helemaal niet thuis, maar haar gezin wel. Zij zagen ook hoe boeren een berg hooi en mest voor het huis dumpten.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's