Jandino Asporaat over de première van Bon Bini Holland 3: "Een gekkenhuis!"

Jandino Asporaat over de première van Bon Bini Holland 3: "Een gekkenhuis!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 28 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jandino Asporaat</em> over de première van <em>Bon Bini Holland 3</em>: &quot;Een gekkenhuis!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 28 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. De Bon Bini Holland-films van Jandino Asporaat zijn een groot succes in de Nederlandse bioscopen, hoewel de serieuze filmcritici er over het algemeen weinig goede woorden voor over hebben. Het derde deel gaat nu in première en Asporaat en co-acteur Najib Amhali komen daar net vandaan. Volgens Asporaat was het "een gekkenhuis". Maar: wat is het geheim van deze filmreeks, en waarom komen er zo veel mensen op af? Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Op1: grimmige sfeer bij huis Christianne van der Wal, "dit is gewoon intimiderend" Bekijk deze video » Gert-Jan Segers bij Op1 in discussie met boeren: "Je hebt dit uitgelokt!" Bekijk deze video » Op1: Giovanca Ostiana wil geen cijfers, maar persoonlijk verhaal van eco-boer John Arink Bekijk deze video » Tijs van den Brink in Op1: "Wat als Giovanca in elkaar wordt geslagen omdat ze zwart is?" Bekijk deze video » Ton van Dijk bij huis Christianne van der Wal: "Politieauto aan de kant gegooid" Bekijk deze video » Dochter Thomas van der Bijl blij met levenslang Willem Holleeder: "Wist altijd al wie het gedaan heeft" Bekijk deze video »
Talkshow :
Jandino Asporaat over de première van Bon Bini Holland 3: "Een gekkenhuis!"

De Bon Bini Holland-films van Jandino Asporaat zijn een groot succes in de Nederlandse bioscopen, hoewel de serieuze filmcritici er over het algemeen weinig goede woorden voor over hebben. Het derde deel gaat nu in première en Asporaat en co-acteur Najib Amhali komen daar net vandaan. Volgens Asporaat was het "een gekkenhuis". Maar: wat is het geheim van deze filmreeks, en waarom komen er zo veel mensen op af?

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV