Voor Hetzelfde Geld: "Vlissingen is geen Den Haag"

Voor Hetzelfde Geld: "Vlissingen is geen Den Haag"

Tijdens de proeflogeerweek in Vlissingen ontdekken Faris en Ishani dat deze stad niet te vergelijken is met Den Haag waar ze nu wonen. "Je kunt niet elke dag vis gaan eten dus wat doe je hier op een alledaagse dag?" Brengt het stel een bod uit op het huis? Bekijk het fragment uit Voor Hetzelfde Geld hieronder.

<em>Voor Hetzelfde Geld</em>: &quot;Vlissingen is geen Den Haag&quot; Tijdens de proeflogeerweek in Vlissingen ontdekken Faris en Ishani dat deze stad niet te vergelijken is met Den Haag waar ze nu wonen. "Je kunt niet elke dag vis gaan eten dus wat doe je hier op een alledaagse dag?" Brengt het stel een bod uit op het huis? Bekijk het fragment uit Voor Hetzelfde Geld hieronder. Voor Hetzelfde Geld is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Kijk alle afleveringen terug van Voor Hetzelfde Geld via Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Voor Hetzelfde Geld: Haags stel heeft behoefte aan meer ruimte en rust na heftig ongeluk Bekijk deze video » Voor Hetzelfde Geld: krijgen Faris en Ishani het huis waar ze verliefd op zijn geworden? Bekijk deze video »
TV :
Voor Hetzelfde Geld: "Vlissingen is geen Den Haag"

Voor Hetzelfde Geld is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Kijk alle afleveringen terug van Voor Hetzelfde Geld via Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV