Wimbledon: Serena Williams strijdend ten onder tegen Tan, bekijk het matchpoint

Wimbledon: Serena Williams strijdend ten onder tegen Tan, bekijk het matchpoint

Na een zeer spannende wedstrijd van dik drie uur trok Serena Williams uiteindelijk toch aan het kortste eind, tijdens haar eersterondepartij tegen Harmony Tan. De koningin van het tennis gaf alles wat ze had maar moest tijdens de tiebreak in de derde set uiteindelijk toch haar meerdere erkennen in de Française, die haar debuut op het presitigieuze tennistoernooi maakte. Bekijk het matchpoint van de partij hieronder.

Wimbledon: Serena Williams strijdend ten onder tegen <em>Tan</em>, bekijk het matchpoint Na een zeer spannende wedstrijd van dik drie uur trok Serena Williams uiteindelijk toch aan het kortste eind, tijdens haar eersterondepartij tegen Harmony Tan. De koningin van het tennis gaf alles wat ze had maar moest tijdens de tiebreak in de derde set uiteindelijk toch haar meerdere erkennen in de Française, die haar debuut op het presitigieuze tennistoernooi maakte. Bekijk het matchpoint van de partij hieronder. Wimbledon 2022 is van maandag 27 juni tot en met zondag 10 juli dagelijks live te zien op Eurosport 1, Ziggo Sport (Select), BBC One en BBC Two. Online zie je het toernooi bij discovery+. Samenvattingen en hoogtepunten vind je in het Wimbledon-dossier op Gids.tv. Bekijk ook Serena Williams terug op Wimbledon: 'Voelt surrealistisch' (video) Bekijk deze video » Zien: Botic van de Zandschulp naar tweede ronde Wimbledon na winst op Feliciano López Bekijk deze video »
Tennis :
Wimbledon: Serena Williams strijdend ten onder tegen Tan, bekijk het matchpoint

Wimbledon 2022 is van maandag 27 juni tot en met zondag 10 juli dagelijks live te zien op Eurosport 1, Ziggo Sport (Select), BBC One en BBC Two. Online zie je het toernooi bij discovery+. Samenvattingen en hoogtepunten vind je in het Wimbledon-dossier op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV