Jan Paternotte bij Humberto: "Er ligt 24 miljard euro klaar om de boeren te helpen"

Jan Paternotte bij Humberto: "Er ligt 24 miljard euro klaar om de boeren te helpen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 28 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jan Paternotte</em> bij Humberto: &quot;Er ligt 24 miljard euro klaar om de <em>boeren</em> te helpen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 28 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Jan Paternotte, Tweede Kamerlid namens D66, was dinsdagavond te gast bij Humberto om te praten over de boerenprotesten. Veel boeren verwijten het kabinet dat er te weinig perspectief wordt geschetst en daar is Paternotte het volledig mee eens; minister Henk Staghouwer heeft ook "huiswerk" meegekregen van de Tweede Kamer. Toch benadrukt Paternotte dat er in ieder geval 24 miljard euro klaarligt om de boeren te helpen bij het innoveren en verduurzamen van hun bedrijf, zodat ze met een gerust hart de toekomst tegemoet kunnen zien. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: Paolo Nutini zingt 'Through the Echoes' live bij Humberto Bekijk deze video » Humberto: horen TEFAF-overvallers bij georganiseerde misdaad? Bekijk deze video » Humberto: 'Spannende dag voor medeverdachten Ridouan Taghi' Bekijk deze video »
Talkshow :
Jan Paternotte bij Humberto: "Er ligt 24 miljard euro klaar om de boeren te helpen"

Jan Paternotte, Tweede Kamerlid namens D66, was dinsdagavond te gast bij Humberto om te praten over de boerenprotesten. Veel boeren verwijten het kabinet dat er te weinig perspectief wordt geschetst en daar is Paternotte het volledig mee eens; minister Henk Staghouwer heeft ook "huiswerk" meegekregen van de Tweede Kamer. Toch benadrukt Paternotte dat er in ieder geval 24 miljard euro klaarligt om de boeren te helpen bij het innoveren en verduurzamen van hun bedrijf, zodat ze met een gerust hart de toekomst tegemoet kunnen zien.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV