Humberto: 'Spannende dag voor medeverdachten Ridouan Taghi'

Humberto: 'Spannende dag voor medeverdachten Ridouan Taghi'

Humberto Tan sprak dinsdagavond met Paul Vugts en Saskia Belleman over de strafeis van het OM tegen Ridouan Taghi en een aantal andere verdachten binnen diens organisatie. "Het was denk ik voor een heleboel verdachten best nog een wel een spannende dag", vertelt die laatste. Waarom dat zo was zie je hieronder, in het fragment van Humberto.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 28 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

Humberto: 'Spannende dag voor medeverdachten <em>Ridouan Taghi</em>' Humberto Tan sprak dinsdagavond met Paul Vugts en Saskia Belleman over de strafeis van het OM tegen Ridouan Taghi en een aantal andere verdachten binnen diens organisatie. "Het was denk ik voor een heleboel verdachten best nog een wel een spannende dag", vertelt die laatste. Waarom dat zo was zie je hieronder, in het fragment van Humberto. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 28 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: Paolo Nutini zingt 'Through the Echoes' live bij Humberto Bekijk deze video » Humberto: horen TEFAF-overvallers bij georganiseerde misdaad? Bekijk deze video » Jan Paternotte bij Humberto: "Er ligt 24 miljard euro klaar om de boeren te helpen" Bekijk deze video »
TV :
Humberto: 'Spannende dag voor medeverdachten Ridouan Taghi'Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV