Video: CDA-Kamerlid Derk Boswijk blijft thuis na protest boeren bij woning

Video: CDA-Kamerlid Derk Boswijk blijft thuis na protest boeren bij woning

Video: CDA-Kamerlid <em>Derk Boswijk</em> blijft thuis na <em>protest boeren</em> bij woning Niet alleen bij stikstofminister Christianne van der Wal, ook bij CDA-Kamerlid Derk Boswijk stonden dinsdagavond boze boeren voor de deur. Boswijk zelf was in Den Haag aan het werk, maar zijn kinderen van 4 en 7 jaar waren wel thuis. Hij kondigt nu op Twitter aan dat hij de komende dagen niet naar zijn werk gaat, maar bij zijn gezin blijft. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Mark Rutte roept op in Goedemorgen Nederland tot beschaafde demonstratie: "Zo doen we dat in Nederland" Bekijk deze video » Politie: 'Inzet vuurwapen optie bij boerenprotesten' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: CDA-Kamerlid Derk Boswijk blijft thuis na protest boeren bij woning

Niet alleen bij stikstofminister Christianne van der Wal, ook bij CDA-Kamerlid Derk Boswijk stonden dinsdagavond boze boeren voor de deur. Boswijk zelf was in Den Haag aan het werk, maar zijn kinderen van 4 en 7 jaar waren wel thuis. Hij kondigt nu op Twitter aan dat hij de komende dagen niet naar zijn werk gaat, maar bij zijn gezin blijft.

Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV