Heftige storm op Curaçao, Bonaire en Aruba: wat kun je verwachten? (video)

Heftige storm op Curaçao, Bonaire en Aruba: wat kun je verwachten? (video)

Curaçao, Bonaire en Aruba maken zich woensdag op voor een heftige tropische storm. Dat het heftig gaat worden blijkt wel uit de maatregelen die Gilmar Pisa, de minister-president van Curaçao, heeft afgekondigd: een avondklok vanaf 16:00 uur en alle niet-essentiële bedrijven moeten om 15:00 uur de deuren sluiten. Zo meldt De Telegraaf.

In de video hieronder zie je dat het Amerikaanse FOX Weather de storm op de voet volgt, en inmiddels zelfs een weerwaarschuwing heeft afgegeven:

Heftige storm op Curaçao, <em>Bonaire</em> en Aruba: wat kun je verwachten? (video) Curaçao, Bonaire en Aruba maken zich woensdag op voor een heftige tropische storm. Dat het heftig gaat worden blijkt wel uit de maatregelen die Gilmar Pisa, de minister-president van Curaçao, heeft afgekondigd: een avondklok vanaf 16:00 uur en alle niet-essentiële bedrijven moeten om 15:00 uur de deuren sluiten. Zo meldt De Telegraaf. In de video hieronder zie je dat het Amerikaanse FOX Weather de storm op de voet volgt, en inmiddels zelfs een weerwaarschuwing heeft afgegeven: Bekijk ook Zien: politiebusjes lomp aangevallen tijdens boerenprotest (video) Bekijk deze video »
Weer :
Heftige storm op Curaçao, Bonaire en Aruba: wat kun je verwachten? (video)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV