Botic van de Zandschulp over eerste ronde Wimbledon: "Wil zo goed mogelijk spelen"

Botic van de Zandschulp over eerste ronde Wimbledon: "Wil zo goed mogelijk spelen"

Botic van de Zandschulp heeft zich gemakkelijk geplaatst voor de tweede ronde van Wimbledon. De nummer 25 van de wereld sloeg zich met duidelijke cijfers langs de Spanjaard Feliciano López: 6-2 6-3 6-3.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Botic van de Zandschulp</em> over eerste ronde <em>Wimbledon</em>: &quot;Wil zo goed mogelijk spelen&quot; Botic van de Zandschulp heeft zich gemakkelijk geplaatst voor de tweede ronde van Wimbledon. De nummer 25 van de wereld sloeg zich met duidelijke cijfers langs de Spanjaard Feliciano López: 6-2 6-3 6-3. Tekst gaat verder onder de video. Reactie BoticNa afloop van het gewonnen duel reageert Botic van de Zandschulp voor de camera van Ziggo Sport. De 26-jarige Nederlander laat weten dat hij momenteel lekker in zijn vel zit: "Voor het eerst dat ik hoor dat ik er relaxed bij sta. Ik wil zo goed mogelijk spelen hier, het is en blijft Wimbledon." Bekijk het complete interview van Ziggo Sport met Botic van de Zandschulp hierboven. Lees alles over Wimbledon op Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting: Tim van Rijthoven - Federico Delbonis (Wimbledon) Bekijk deze video » Wimbledon: Serena Williams strijdend ten onder tegen Tan, bekijk het matchpoint Bekijk deze video »
Tennis :
Botic van de Zandschulp over eerste ronde Wimbledon: "Wil zo goed mogelijk spelen"

Reactie Botic
Na afloop van het gewonnen duel reageert Botic van de Zandschulp voor de camera van Ziggo Sport. De 26-jarige Nederlander laat weten dat hij momenteel lekker in zijn vel zit: "Voor het eerst dat ik hoor dat ik er relaxed bij sta. Ik wil zo goed mogelijk spelen hier, het is en blijft Wimbledon."

Bekijk het complete interview van Ziggo Sport met Botic van de Zandschulp hierboven. Lees alles over Wimbledon op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV