Het Perfecte Plaatje: Spanning loopt op tussen Thomas Berge en Tim den Besten

Het Perfecte Plaatje: Spanning loopt op tussen Thomas Berge en Tim den Besten

Vanavond kun je op RTL 4 kijken naar een nieuwe aflevering van Het Perfecte Plaatje In Argentinië. De overgebleven kandidaten reizen af naar de Pampas, de grasvlaktes van Argentinië. Daar doen ze diep in de nacht een lightpainting-shoot, waarbij de spanning hoog op loopt.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Het Perfecte Plaatje</em>: Spanning loopt op tussen <em>Thomas Berge</em> en <em>Tim den Besten</em> Vanavond kun je op RTL 4 kijken naar een nieuwe aflevering van Het Perfecte Plaatje In Argentinië. De overgebleven kandidaten reizen af naar de Pampas, de grasvlaktes van Argentinië. Daar doen ze diep in de nacht een lightpainting-shoot, waarbij de spanning hoog op loopt. Tekst gaat verder onder de video. Spanning tussen Thomas Berge en Tim den BestenVoor de nachtelijke shoot werken de fotografen in duo's, ze moeten elkaar als model gebruiken. Zo ook Thomas Berge en Tim den Besten, maar dat verloopt niet geheel vlekkeloos. Na flink wat irritaties bij de heren lopen de spanningen op: "Blijf nou eens staan!" Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv of Videoland. Bekijk ook Het Perfecte Plaatje: kandidaten schrikken van Maurice die helemaal losgaat Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje: Babette van Veen en Roxanne Kwant naar huis gestuurd Bekijk deze video »
TV :
Het Perfecte Plaatje: Spanning loopt op tussen Thomas Berge en Tim den Besten

Spanning tussen Thomas Berge en Tim den Besten
Voor de nachtelijke shoot werken de fotografen in duo's, ze moeten elkaar als model gebruiken. Zo ook Thomas Berge en Tim den Besten, maar dat verloopt niet geheel vlekkeloos. Na flink wat irritaties bij de heren lopen de spanningen op: "Blijf nou eens staan!"

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv of Videoland.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV