Johan Derksen haalt uit naar afgeschreven Paul de Leeuw: "Keuze van onze redactie"

Johan Derksen haalt uit naar afgeschreven Paul de Leeuw: "Keuze van onze redactie"

Johan Derksen reageert in de entertainmentupdate van De Telegraaf met verbazing op de uitspraken van Paul de Leeuw, die vorige week onthulde dat hij niet meer aan wil schuiven bij zijn talkshow Vandaag Inside. Volgens Derksen zit het verhaal namelijk heel anders in elkaar.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Johan Derksen</em> haalt uit naar afgeschreven <em>Paul de Leeuw</em>: &quot;Keuze van onze redactie&quot; Johan Derksen reageert in de entertainmentupdate van De Telegraaf met verbazing op de uitspraken van Paul de Leeuw, die vorige week onthulde dat hij niet meer aan wil schuiven bij zijn talkshow Vandaag Inside. Volgens Derksen zit het verhaal namelijk heel anders in elkaar. Tekst gaat verder onder de video. Reactie DerksenPaul de Leeuw vertelde eerder dat Vandaag Inside niet helemaal bij hem zou passen, maar volgens Johan is dat helemaal niet het geval: "Het is een keuze van onze redactie geweest om met Paul te stoppen, wij vinden hem niet echt meer bij het programma passen." Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Johan Derksen over eerste seizoen Vandaag Inside: "Alles was kut, maar goede kijkcijfers" Bekijk deze video » Vandaag Inside gemist? iPad Wilfred Genee wordt gestolen na uitzending Bekijk deze video »
Entertainment :
Johan Derksen haalt uit naar afgeschreven Paul de Leeuw: "Keuze van onze redactie"

Reactie Derksen
Paul de Leeuw vertelde eerder dat Vandaag Inside niet helemaal bij hem zou passen, maar volgens Johan is dat helemaal niet het geval: "Het is een keuze van onze redactie geweest om met Paul te stoppen, wij vinden hem niet echt meer bij het programma passen."

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV