Jesse Klaver maakt rellende boeren met de grond gelijk: "Aanval op onze democratie"

Jesse Klaver maakt rellende boeren met de grond gelijk: "Aanval op onze democratie"

In en rondom de Tweede Kamer is woensdag vol afschuw gereageerd op de rellen van dinsdagavond rondom de boerenprotesten. De bezoekjes van boeren aan de woningen van stikstofminister Christianne van der Wal en CDA-kamerlid Derk Boswijk worden streng veroordeeld door alle Kamerleden.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Jesse Klaver</em> maakt <em>rellende boeren</em> met de grond gelijk: &quot;Aanval op onze democratie&quot; In en rondom de Tweede Kamer is woensdag vol afschuw gereageerd op de rellen van dinsdagavond rondom de boerenprotesten. De bezoekjes van boeren aan de woningen van stikstofminister Christianne van der Wal en CDA-kamerlid Derk Boswijk worden streng veroordeeld door alle Kamerleden. Tekst gaat verder onder de video. Reactie Jesse KlaverJesse Klaver spreekt van een regelrechte aanval op de democratie in Nederland: "Het feit dat een parlementariër vandaag niet zijn werk kan doen in de Tweede Kamer, dat betekent dat hij als volksvertegenwoordiger niet zijn kiezers kan vertegenwoordigen. Dat is een misdaad!" Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Mark Rutte roept op in Goedemorgen Nederland tot beschaafde demonstratie: "Zo doen we dat in Nederland" Bekijk deze video » Politie: 'Inzet vuurwapen optie bij boerenprotesten' (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Reactie Jesse Klaver
Jesse Klaver spreekt van een regelrechte aanval op de democratie in Nederland: "Het feit dat een parlementariër vandaag niet zijn werk kan doen in de Tweede Kamer, dat betekent dat hij als volksvertegenwoordiger niet zijn kiezers kan vertegenwoordigen. Dat is een misdaad!"

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV