Snelle over presentatiedebuut I Want Your Song: "Eerste twee afleveringen gespannen" (video)

Snelle over presentatiedebuut I Want Your Song: "Eerste twee afleveringen gespannen" (video)

Woensdag 29 juni 2022 om 20:15

Nog een aantal nachtjes en het gloednieuwe programma I Want Your Song gaat van start. Voor kersverse presentator Snelle een spannend moment, hij maakt zijn debuut als presentator.

<em>Snelle</em> over presentatiedebuut <em>I Want Your Song</em>: &quot;Eerste twee afleveringen gespannen&quot; (video) Nog een aantal nachtjes en het gloednieuwe programma I Want Your Song gaat van start. Voor kersverse presentator Snelle een spannend moment, hij maakt zijn debuut als presentator. DebuutHij heeft het mogelijk aan zijn naam te danken, maar Snelle gaat in sneltreinvaart. De kansen liggen hem momenteel voor het oprapen en deze pakt hij met beide handen aan. Zo maakt hij binnenkort zijn debuut als presentator voor het nieuwe programma I Want Your Song: "Ik zal niet ontkennen dat ik de eerste twee uitzendingen best een beetje gespannen was Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Het nieuwe muziekprogramma I Want Your Song is vanaf vrijdag 1 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Snelle over presentatiedebuut I Want Your Song: "Eerste twee afleveringen gespannen" (video)

Debuut
Hij heeft het mogelijk aan zijn naam te danken, maar Snelle gaat in sneltreinvaart. De kansen liggen hem momenteel voor het oprapen en deze pakt hij met beide handen aan. Zo maakt hij binnenkort zijn debuut als presentator voor het nieuwe programma I Want Your Song: "Ik zal niet ontkennen dat ik de eerste twee uitzendingen best een beetje gespannen was

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Het nieuwe muziekprogramma I Want Your Song is vanaf vrijdag 1 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's