Roxanne uit B&B Vol Liefde voorspelt publiekslieveling nieuw seizoen: "Hij wordt de smaakmaker"

Roxanne uit B&B Vol Liefde voorspelt publiekslieveling nieuw seizoen: "Hij wordt de smaakmaker"

Er staat weer een nieuw seizoen van B&B Vol Liefde voor je klaar om de zomer mee door te komen. We genieten er namelijk maar wat van om Nederlandse uitbaters op zoek te zien gaan naar ware liefde. Oud-deelnemers Roxanne en Vincent voorspellen wie de publiekslieveling gaat worden: "Volgens mij wordt hij de smaakmaker!"

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Het nieuwe seizoen van B&B Vol liefde is vanaf maandag 11 juli elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Roxanne uit <em>B&amp;B Vol Liefde</em> voorspelt <em>publiekslieveling</em> nieuw seizoen: &quot;Hij wordt de smaakmaker&quot; Er staat weer een nieuw seizoen van B&B Vol Liefde voor je klaar om de zomer mee door te komen. We genieten er namelijk maar wat van om Nederlandse uitbaters op zoek te zien gaan naar ware liefde. Oud-deelnemers Roxanne en Vincent voorspellen wie de publiekslieveling gaat worden: "Volgens mij wordt hij de smaakmaker!" Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Het nieuwe seizoen van B&B Vol liefde is vanaf maandag 11 juli elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Roxanne uit B&B Vol Liefde voorspelt publiekslieveling nieuw seizoen: "Hij wordt de smaakmaker"Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV