Koningspaar over groot feest Amalia: "Wij moeten stilstaan bij 18 worden Amalia" (video)

Koningspaar over groot feest Amalia: "Wij moeten stilstaan bij 18 worden Amalia" (video)

Amalia is al een tijdje geleden 18 jaar geworden, reden genoeg voor een feestje. Dat vindt ook de prinses, haar wens was dan ook om een groots zomerfeest te geven. Het koningspaar geeft daar informatie over.

<em>Koningspaar</em> over groot feest <em>Amalia</em>: &quot;Wij moeten stilstaan bij 18 worden Amalia&quot; (video) Amalia is al een tijdje geleden 18 jaar geworden, reden genoeg voor een feestje. Dat vindt ook de prinses, haar wens was dan ook om een groots zomerfeest te geven. Het koningspaar geeft daar informatie over. Zomerfeest"Wij moeten stilstaan bij het feit dat Amalia 18 jaar is geworden", aldus koningin Máxima. Koning Willem-Alexander vertelt dat het de grootste droom is van de prinses om een groot zomerfeest te geven, dat kan, dus dat gaat ook gebeuren. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Video: Máxima gebruikt staatsbezoek Oostenrijk als catwalk Bekijk deze video » Video: Hugo de Jonge schrikt van opmerking koning Willem-Alexander Bekijk deze video » Video: doet koningspaar mee aan Oostenrijkse versie van Heel Holland Bakt? Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Zomerfeest
"Wij moeten stilstaan bij het feit dat Amalia 18 jaar is geworden", aldus koningin Máxima. Koning Willem-Alexander vertelt dat het de grootste droom is van de prinses om een groot zomerfeest te geven, dat kan, dus dat gaat ook gebeuren.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV