Op1 gemist? CDA-Kamerlid Derk Boswijk bedreigd: "Blijf daar gewoon weg"

Op1 gemist? CDA-Kamerlid Derk Boswijk bedreigd: "Blijf daar gewoon weg"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 29 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? CDA-Kamerlid <em>Derk Boswijk</em> bedreigd: &quot;Blijf daar gewoon weg&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 29 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het gezin van CDA-Kamerlid Derk Boswijk is gisteren bedreigd tijdens het boerenprotest. Om zijn gezin te beschermen, blijft hij de komende tijd thuis en gaat hij vanuit daar aan het werk. D66-Kamerlid Tjeerd de Groot vindt het belachelijk dat deze bedreigingen zo dichtbij komen: "Blijf daar gewoon weg." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Tjeerd de Groot in Op1 over boeren in Apeldoorn: "Dit gaat alle perken te buiten" Bekijk deze video » Tjeerd de Groot in Op1 wil in gesprek met boeren: "Jonge boeren in ogen aankijken" Bekijk deze video » Op1 gemist? Voor huisarts Robbert Collignon is de maat vol: "Doet heel veel pijn" Bekijk deze video » Raymond Mens bij Op1: "Wilde Donald Trump gewapende overval op Congres?" Bekijk deze video » Ari Deelder vertelt over unieke band met vader Jules: "Eén van mijn beste vrienden" Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? CDA-Kamerlid Derk Boswijk bedreigd: "Blijf daar gewoon weg"

Het gezin van CDA-Kamerlid Derk Boswijk is gisteren bedreigd tijdens het boerenprotest. Om zijn gezin te beschermen, blijft hij de komende tijd thuis en gaat hij vanuit daar aan het werk. D66-Kamerlid Tjeerd de Groot vindt het belachelijk dat deze bedreigingen zo dichtbij komen: "Blijf daar gewoon weg."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV