Op1 gemist? CDA-Kamerlid Derk Boswijk bedreigd: "Blijf daar gewoon weg"

Op1 gemist? CDA-Kamerlid Derk Boswijk bedreigd: "Blijf daar gewoon weg"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 29 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? CDA-Kamerlid <em>Derk Boswijk</em> bedreigd: &quot;Blijf daar gewoon weg&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 29 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het gezin van CDA-Kamerlid Derk Boswijk is gisteren bedreigd tijdens het boerenprotest. Om zijn gezin te beschermen, blijft hij de komende tijd thuis en gaat hij vanuit daar aan het werk. D66-Kamerlid Tjeerd de Groot vindt het belachelijk dat deze bedreigingen zo dichtbij komen: "Blijf daar gewoon weg." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? CDA-Kamerlid Derk Boswijk bedreigd: "Blijf daar gewoon weg"

Het gezin van CDA-Kamerlid Derk Boswijk is gisteren bedreigd tijdens het boerenprotest. Om zijn gezin te beschermen, blijft hij de komende tijd thuis en gaat hij vanuit daar aan het werk. D66-Kamerlid Tjeerd de Groot vindt het belachelijk dat deze bedreigingen zo dichtbij komen: "Blijf daar gewoon weg."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's