ZIEN: politie forceert boeren om kruising in Apeldoorn te verlaten

ZIEN: politie forceert boeren om kruising in Apeldoorn te verlaten

Woensdag 29 juni 2022 om 22:30

De boeren die gisteren zijn aangehouden door de politie vanwege geweldsincidenten tijdens het boerenprotest, krijgen steun van andere boeren in de vorm van een bevrijdingsactie. Boeren zijn massaal onderweg naar Apeldoorn, maar politie grijpt in.

ZIEN: politie forceert boeren om kruising in <em>Apeldoorn</em> te verlaten De boeren die gisteren zijn aangehouden door de politie vanwege geweldsincidenten tijdens het boerenprotest, krijgen steun van andere boeren in de vorm van een bevrijdingsactie. Boeren zijn massaal onderweg naar Apeldoorn, maar politie grijpt in. OproepPolitie roept op: "Samenscholing is niet toegestaan daarbij wordt u verwijderd, daar kan geweld bij worden gebruikt of u wordt aangehouden." Bekijk de video van Twitter hierboven. Bekijk ook Op1 gemist? Boeren gaan niet opzij om de cijfertjes van de minister in orde te krijgen Bekijk deze video » Video: A1 helemaal dicht tussen Amersfoort en Apeldoorn door boerenprotest Bekijk deze video » Tjeerd de Groot in Op1 over boeren in Apeldoorn: "Dit gaat alle perken te buiten" Bekijk deze video »
Nieuws :
ZIEN: politie forceert boeren om kruising in Apeldoorn te verlaten

Oproep
Politie roept op: "Samenscholing is niet toegestaan daarbij wordt u verwijderd, daar kan geweld bij worden gebruikt of u wordt aangehouden."

Bekijk de video van Twitter hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's