Op1 gemist? Voor huisarts Robbert Collignon is de maat vol: "Doet heel veel pijn"

Op1 gemist? Voor huisarts Robbert Collignon is de maat vol: "Doet heel veel pijn"

Woensdag 29 juni 2022 om 22:52

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 29 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Voor huisarts <em>Robbert Collignon</em> is de maat vol: &quot;Doet heel veel pijn&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 29 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Huisartsen hebben het zwaar, de hoge tijdsdruk in combinatie met de enorme hoeveelheid aan taken zorgt ervoor dat veel huisartsen de handdoek in de ring gooien. Robbert Collignon heeft zijn patiënten vandaag laten weten dat hij stopt, hij kan niet meer de kwaliteit leveren die hij belangrijk vindt: "Doet heel veel pijn", aldus de huisarts. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Voor huisarts Robbert Collignon is de maat vol: "Doet heel veel pijn"

Huisartsen hebben het zwaar, de hoge tijdsdruk in combinatie met de enorme hoeveelheid aan taken zorgt ervoor dat veel huisartsen de handdoek in de ring gooien. Robbert Collignon heeft zijn patiënten vandaag laten weten dat hij stopt, hij kan niet meer de kwaliteit leveren die hij belangrijk vindt: "Doet heel veel pijn", aldus de huisarts.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's