Raymond Mens bij Op1: "Wilde Donald Trump gewapende overval op Congres?"

Raymond Mens bij Op1: "Wilde Donald Trump gewapende overval op Congres?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 29 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Raymond Mens</em> bij Op1: &quot;Wilde <em>Donald Trump</em> gewapende overval op Congres?&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 29 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De Verenigde Staten zijn momenteel in de ban van het onderzoek naar de Capitoolbestorming van 6 juni 2021. Toen braken aanhangers van Donald Trump het Congres binnen om te verhinderen dat de verkiezingszege van Joe Biden werd bekrachtigd. Volgens Amerikakenner Raymond Mens schijnt Trump gezegd te hebben dat aanhangers met wapens gewoon doorgelaten moesten worden, want "die wapens hebben ze niet om op mij te schieten". Mens geeft aan dat dit duidt op het voornemen van Trump van een gewapende overval op het Congres. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Raymond Mens bij Op1: "Wilde Donald Trump gewapende overval op Congres?"

De Verenigde Staten zijn momenteel in de ban van het onderzoek naar de Capitoolbestorming van 6 juni 2021. Toen braken aanhangers van Donald Trump het Congres binnen om te verhinderen dat de verkiezingszege van Joe Biden werd bekrachtigd. Volgens Amerikakenner Raymond Mens schijnt Trump gezegd te hebben dat aanhangers met wapens gewoon doorgelaten moesten worden, want "die wapens hebben ze niet om op mij te schieten". Mens geeft aan dat dit duidt op het voornemen van Trump van een gewapende overval op het Congres.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's