Willem-Alexander en Máxima sluiten staatsbezoek Oostenrijk af: hordes mensen naar Graz

Willem-Alexander en Máxima sluiten staatsbezoek Oostenrijk af: hordes mensen naar Graz

Het was voor koning Willem-Alexander en koningin Máxima alweer tijd voor de laatste dag van het staatsbezoek aan Oostenrijk. Het koningspaar bezocht Graz, en heel wat mensen waren naar de stad toegekomen om een glimp op te vangen van Willem-Alexander en Máxima. Daarnaast namen de Oranjes tijd voor een fotomoment en stonden ze de pers te woord.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Willem-Alexander en Máxima</em> sluiten staatsbezoek Oostenrijk af: hordes mensen naar Graz Het was voor koning Willem-Alexander en koningin Máxima alweer tijd voor de laatste dag van het staatsbezoek aan Oostenrijk. Het koningspaar bezocht Graz, en heel wat mensen waren naar de stad toegekomen om een glimp op te vangen van Willem-Alexander en Máxima. Daarnaast namen de Oranjes tijd voor een fotomoment en stonden ze de pers te woord. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Video: doet koningspaar mee aan Oostenrijkse versie van Heel Holland Bakt? Bekijk deze video » Koningspaar over groot feest Amalia: "Wij moeten stilstaan bij 18 worden Amalia" (video) Bekijk deze video »
Royals :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV